دستور پخت شیرینی نارگیلی

به گزارش وبلاگ یاهو، شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین شیرینی ها در میان ما ایرانیان است که طعمی خوشمزه و لذیذی دارد. می تواند به عنوان میان وعده یا شیرینی پذیرایی یا مصرف در کنار چایی، به کار بیاید. در این مطلب از وبلاگ خبرنگاران ، ابتدا به سراغ طرز تهیه شیرینی نارگیلی مرسوم و متداولی می رویم که به یاری فر درست می گردد و بعد نوعی از شیرینی نارگیلی خانگی و بدون فر را به همراه دستور پخت به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

دستور پخت شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای درست کردن شیرینی نارگیلی در فر

  • پودر نارگیل (ترجیحاً چرب): 125 گرم
  • پودر شکر: 250 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد (150 گرم)
  • آبلیمو: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: 8/1 قاشق چای خوری
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  1. زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
  2. زمان پخت: 10 دقیقه
  3. تعداد نفرات: 10 نفر
حتما بخوانید: طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی در فر

  1. ابتدا فر را روشن نموده و در دمای 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  2. سفیده تخم مرغ ها را جدا نموده و با همزن آغاز به زدن آن ها کنید تا جایی که سفت و کشدار شوند.
  3. پودر نارگیل ها را اضافه کنید.
  4. برای این که مایع زودتر فرم بگیرد می توانید یک قاشق چای خوری آرد سفید به آن اضافه کنید. اما هم زدن را از قلم نیاندازید چراکه مخلوط باید به خوبی یک دست باشد.
  5. در این مرحله روغن و پودر شکر را به مواد قبلی اضافه کنید.
  6. اکنون نویت اضافه کردن آب لیمو و وانیل است.
  7. در مرحله آخر، داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را در قالب ریخته و بعد روی کاغذ بگذارید.
  8. سپس سینی را در فر گذاشته و برای 20 تا 25 دقیقه به آن حرارت دهید.
حتما بخوانید: طرز تهیه شیرینی مربایی

ترفند های مهم در روش پخت شیرینی نارگیلی

  • بلافاصله بعد از در آوردن شیرینی ها از فر، آنها را از کاغذ جدا نکنید. این کار باعث می گردد شیرینی ها شکسته و خرد شوند.
  • برای جدا کردن راحت تر شیرینی ها، بعد از این که خنک شدند یک پارچه نم دار را به پشت کاغذ روغنی بکشید.
  • مایه شیرینی را نباید خیلی غلیظ یا رقیق باشد. برای این که غلظت آن را متعادل کنید می توانید در صورت سفت بودن از نصف سفیده تخم مرغ و در صورت رقیق بودن از یک قاشق آرد بهره ببرید.
  • بعضی از افراد دوست دارند روی شیرینی ها طلایی گردد. در این صورت می توانید سینی فر را برای پنج دقیقه روی طبقه بالا بگذارید و به آن حرارت دهید اما مراقب باشید این زمان طولانی نگردد چراکه باعث خشک شدن یا سوختن آنها می گردد.
  • برای طعم دار کردن شیرینی می توانید پودر کاکائو یا زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شوند. سپس مایه را در قالب بریزید.
  • پودر نارگیل به کار رفته در شیرینی نباید درشت باشد. اگر چنین بود، توصیه می کنیم حتماً پودر را به خوبی آسیاب کنید.
  • اگر از قالب برای ریختن خمیر شیرینی استفاده نمی کنید، دقت کنید که رویه شیرینی ها باید صاف باشد. برای این کار می توانید انگشت تان را چرب کنید و روی سطح خمیر بکشید.
  • می توانید قبل از قرار دادن همه مواد در فر، یک شیرینی را به طور نمونه در فر بگذارید و فرایند پخته شدن آن را کنترل کنید.
  • به جای آبلیمو می توانید از یک قاشق مربا خوری جوهر لیمو بهره ببرید
  • برای تزئین کردن این شیرینی خوشمزه می توانید از پودر نارگیل، پسته یا موارد این چنینی بهره ببرید..

شیرینی نارگیلی کاکائویی

یک روش جالب برای تنوع دادن به طعم این شیرینی است که بخشی از آن را در کاکائو قرار دهید. برای این کار از شکلات های تخته ای آماده استفاده نموده و آن ها را به صورت ورقه ای آب کنید. بعد از این که شیرینی ها را از فر و کاغذ روغنی جدا کردید، آن ها را در مایع شکلات بزنید و سپس در یخچال بگذارید تا به خوبی خودش را بگیرد.

حتما بخوانید: دستور پخت شیرینی میکادو برای انواع میهمانی ها

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با فر را برای شما شرح دادیم که نتیجه آن شیرینی هایی است که به طور معمول آن ها را به عنوان شیرینی های نارگیلی می شناسیم. اما اگر دسترسی به فر ندارید یا به هر دلیلی ترجیح نمی دهید سراغ فر برای پخت این شیرینی بروید می توانید از روش زیر بهره ببرید. به شیرینی های نارگیلی حاصل از این دستور پخت، لادوی نارگیلی نیز می گویند.

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

  • پودر نارگیل: 2 پیمانه
  • شیر عسلی: نصف پیمانه
  • پودر هل: یک قاشق چای خوری

همان طور که می بینیم این مواد بسیار کم و در دسترس هستند و بنابرین می توانید به راحتی دست به کار شوید. برای داشتن این خوراکی خوشمزه دستور پخت شیرینی نارگیلی زیر را قدم به قدم انجام دهید:

مراحل درست کردن شیرینی نارگیلی شیری (بدون فر)

  1. پودر نارگیل ها را به خوبی آسیاب کنید تا مخلوطی منسجم به دست آید.
  2. تابه ای را روی حرارت ملایم بگذارید و شیر عسلی و نارگیل ها را به آن اضافه کنید.
  3. مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
  4. در نهایت مایع داخل تابه باید خمیری منجسم گردد و حالت چسبناک به خود بگیرد. بعد از خنک شدن، خمیر را به صورت گلوله های کوچک در بیاورید.
  5. در یک بشقاب پودر نارگیل یا پسته را بریزید و خمیر به دست آمده را در آن بغلتانید.
  6. شیرینی نارگیلی را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. پس از یک ساعت خوراکی شما آماده است.
حتما بخوانید: شیرینی ماکارون اصل فرانسه + ترفندهای حرفه ای

روش نگه داری شیرینی نارگیلی

به خاطر بافت لطیف این شیرینی روش نگه داری از آن نیز مهم است. بنابرین اگر می خواهید شیرینی نارگیلی خوشمزه تان، برای مدت زیادی بماند و خراب نگردد باید به نکات زیر دقت کنید:

  • شیرینی نارگیلی باید در ظرف در بسته نگه داری گردد.
  • دمای مناسب برای حفظ و نگه داری از شیرینی نارگیلی، دمای یخچال است.
  • اگر به خاطر پذیرایی مداوم مجبور هستید شیرینی نارگیلی ها را بیرون از یخچال بگذارید، توصیه می کنیم روی ظرف آن ها را سلفونی بکشید.

جمع بندی

در این مطلب، روش پخت شیرینی نارگیلی را به شما آموزش دادیم. دیدیم که مواد اولیه برای تهیه شیرینی نارگیلی در دسترس هستند و طرز تهیه شیرینی نارگیلی نیز بسیار آسان است. کافی است نکات و ترفند هایی را که به شما آموزش دادیم در خاطر داشته باشید و دست به کار شوید. به علاوه در این نوشته، طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر را هم به شما آموزش دادیم. شما ترجیح می دهید کدام یک از این شیرینی ها را درست کنید؟ چه ترفند های دیگری را می شناسید که این خوراکی را خوشمزه تر می نمایند؟ منتظر شنیدن نظرات شما هستیم.

منبع: اسنپ مارکت

به "دستور پخت شیرینی نارگیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت شیرینی نارگیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید